Jdi na obsah Jdi na menu

Hovínko nepatří do postele

19. 5. 2012

Honzíkovi se stala po odpoledním spánku nehoda-prostě se pokakal a hovínko mu vypadlo z plíny do postele,probudil se a spustil hysterický řev,Jdu do pokoje a říkám pšš  tam Honzík sedí v kotě postele a řve a řva a nemůže pomalu dýchat-zkouším ho uklidnit a najednou mi docvaklo co se děje.Honzík se pokakal a hovínko vypadlo na postel a tam hovínko prostě nepatří,Hovínko patří do plíny,nočníku nebo záchodu.

Povídám mu to nic,to je v pořádku uklidíme to,jenže Honzík byl v takovém hysterickém záchvatu ,že nedokázal vnímat.Měla jsem co dělat aby se vůbec nadechl,fialověly mu rty.

Hovínko jsem uklidila,ale nepomohlo to.Honzíka jsem potřebovala vykoupat byl pos**ý až ke kotníkům.

Jenže to bylo v koupelně ještě horší-vypadalo to jako bych ho snad sprchovala vařící vodou-jak řval a bál se.Nemohla jsme ho ani obléknout,jediné co pomohlo tak bylo nošení hodinu na rukou jen zabaleného v ručníku.Celý afekt trval přes dvě hodiny,pak mi zazvonil telefon-sprdla jsem chlapa,kde je,že tohle ještě neviděl ,že jsem vyřízená,Honzík naštěstí už jenom vzlykal.

Pak jsme šli s dětmi ven na santos-jenže jak byl Honza načnutný afektem tak spustil další-pro změnu kvůli šiškám-bál se jich od malička,ale nějak jsme to už překonali,teď se to vrátilo zpátky