Jdi na obsah Jdi na menu

1 RHB v nemocnici

19. 5. 2012

Tak mě dneska rehabilitační sestra slušně vytočila.Nevím proč,ale asi nejspíše dostala sprda od primářky za předčasně ukončenou rehabilitaci Honzíka,aniž by ho viděla primářka rehabilitace.

Prostě jsme tam přišli a sestra na mě bafla,že ona rozhodně sama od sebe rehabilitaci neukončovala,protože by i to nikdy nedovolila,aniž by dítě viděla lékařka.Prýjsme měli přijít na další rehabilitaci a už jmse nepřišli,to jsem razantně odmítla-vždycky jsme na rehabilitaci chodili pravidelně.Živě si pamatuji na ten den kdy mi rehabilitační řekla:výborně už střídá nožky na další rehabilitaci už nemusíte chosit-Honzík  začal správně lézt po čtyřech a přestal píďalkovat.Měla jsem z toho obrovskou radost.

Tak jsem to rehabilitační také řekla,pak dlouho hledala jeho kartu a tam bylo napsáno,že rehabilitaci ukončila a ona hned na to,že to bylo na mou žádost protže jsem v té době byla těhotná.

A´doma mi došlo,že rehabilitace byla ukončena v říjnu a já jsem otěhotněla až v listopadu.Sakra to nemůže uznat svou chybu?Už se to stalo a já ani ona to zpátky nevrátím,to přece ale neznamená ,že ze mě bude dělat naprostého vola.

Mělaa jsme sto chutí,Honzíka obléce a říci ,naschle a jít jinam,jenže není kam.Doteď jsme chodili k soukromé,jenže ta nemá nestabilní plošinu a nedělá jemnou a hrubou motoriku a Honík mi zakopává čím dál tím více.Zrovinka dnes se natáhl jak dlouhý tak široký a tak nešťastně,že se bouchl hranou ubrubníku od chodníku do žeber a vyrazil si dech.-raději jsem hovzala do nosítka a zbytek cesty ho nesla domů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář